Annons

Up and coming: Ola Särén

Unge herr Ola Särén från Kungsbacka är ett namn att lägga på minnet. Han startade sitt företag mitt under brinnande pandemi, men har redan fått leverera till kända kockar och knivleverantörer över hela Norden. Magnetlisten Hexa kan pusslas ihop på många olika sätt och användas för knivar, saxar och andra redskap du vill ha nära till hands i köket. Fler bilder här och här. Vet att han letar fler återförsäljare så driver du köks- eller inredningsbutik, tveka inte att ta kontakt!


Foto: JN Photography och pressbilder Ola Särén

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Snyggast knivförvaringen jag har sett! Men är det bara jag som tycker det är läskigt att ha knivarna framme? Vill ha dem dolda i kökslådan, får skräckfilmstankar av att se knivarna på väggen.

  • Agata skriver:

   Jag instämmer! Får också en känsla av att det endast är folk med exklusiva kockknivar som ”får” ha dom på display. Vi med slöa Fiskarsknivar ska ha dom väl gömda i lådan 😉

 • Minna skriver:

  Vilken otroligt snygg idé!

 • Nina skriver:

  Jag har en uppsättning i valnöt, är så nöjd!

 • Jonas skriver:

  Väldigt snygga

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.