Annons

For sale: Simrisvägen 3

Nämen vad skådar mitt norra öga om inte den här pärlan som är ute till salu, igen. Simrisvägen 3 i Skåne. Man vet att man har bloggat ett tag när man lägger gamla Hemnet-adresser på minnet, men det här huset (och köket) har varit med i mångas moodboard så kanske kul att se en gång till?  Köksskåpen är från HTH, bänk i Carrara-marmor, diskhoar från Blanco, rostfri gasspis med två ugnar och fläkt från Ilve (2006). Till salu via Fantastic Frank.
.Foton: Emma Jonsson Dysell för Fantastic Frank.

Kategorier:

Kommentarer

 • Lena skriver:

  Åh det här köket var en stor inspirationskälla när vi byggde vårt hus för 6 år sedan❤️

 • Inredningshjälpen skriver:

  Åh jag kom på samma och det är så fint! Var faktiskt utanför huset förra helgen när vi var på Österlen. Rena rama drömmen!

  Anette

 • Agata skriver:

  Jag avundas ofta människor som bor i mindre städer som kan ”fynda” såhär fina hus!
  Inte för att detta är direkt gratis men absolut ”billigt” i våra Göteborska mått mätt 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.