Annons

Hemnetgodis Simrishamnsvägen

På tal om Skåne. Kolla. In. Det här drömhuset på Simrishamnsvägen, Österlen som är till salu via Fantastic Frank. Så himmelens himmelens fint att jag inte kan låta bli att publicera det som ännu ett Hemnetgodis den här veckan. Den snart 100 år gamla patriciervillan går under namnet ”doktorshuset” och är en ögonfröjd både på insidan och utsidan. Kolla in fler bilder HÄR!
Foto: Fantastic Frank

Kategorier:

Kommentarer

 • sandra skriver:

  Men jag svimmar! Varje gång en åker förbi det där huset dör en ju lite av avundsjuka. Och det kostar ju som en sketen villa här i Uppsala. Nä, man kanske skulle göra slag i saken….

 • Robert skriver:

  Verkligen. Wow!

 • Tänk om huset hade haft adress Göteborg eller åtminstone där i krokarna, då hade ju saken varit biff Frida!
  Härlig helg!
  Kram Anette

 • Jag älskar röd tegelhus över allt annat. Påminner om lärarhögskolan i Uppsala området som kallas för seminariet.

 • Det var ta mig 17 det vackraste hus jag sett. Skåne och jag är inte helt kompisar (nåt med att det är för platt för en dalkulla) men jag kan nästan tänka mig att flytta dit för det där huset…
  Tack för all inspiration du ger!

 • Lisa skriver:

  Johanna: Skåne är inte platt! Möjligtvis någon slätt någonstans men inte Österlen. Ok det finns inte fjäll, men mer kuperat landskap får du leta efter 😉
  Jag kommer inte riktigt överens med Österlenav andra anledningar. På sommaren hör man bara snobbiga nollåttor och på vintern är det öde, brun-grått och inte alltid så välkomnande och inkluderande. Men vackert är det 🙂 Och huset är en dröm!

 • sandra skriver:

  Jag håller med dig på alla punkter Lisa! (Tyvärr tillhör väl jag en av de där 08, eller iaf 018, men båda mina föräldrar kommer från Österlen så jag tycker att jag har liten förtur iaf 😉 )

 • Linnea skriver:

  Helt magiskt! Så många snygga detaljer och smarta lösningar och en perfekt balans mellan "styling och hemtrevligt-känsla".

 • Decomillantik skriver:

  Ett underbart hus med många fina inredningsdetaljer!inspirerande!ett drömhus för många.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.