Annons

For sale: Gamla vägen 11, Simrishamn

Jag fastnade för köket i det här huset som är till salu på Gamla vägen 11 i Simrishamn via mäklare Lovisa Björnberg på Fastighetsbyrån. Så fint med träknoppar mot träluckor. Utsikten gick heller inte av för hackor… Fler bilder här. Foto: Christina Ottosson Bilder, 360.


Foto: Christina Ottosson Bilder, 360 via Lovisa Björnberg på Fastighetsbyrån i Simrishamn

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna-Maria skriver:

    Tyvärr ingen lottovinst den här veckan heller ????Lite för mycket hårdgjorda ytor för min smak men huset och läget är kanonfint!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.