Annons

For sale: Ångbåtsvägen

Mitt öga fastnade direkt vid Jonas Bohlins böjträstolar för Gemla i den här mäklarannonsen för ett hus på Ångbåtsvägen via Historiska hem. Så fint att se de är fina även när de är välanvända har fått lite patina! Fler bilder finns att titta på här.


Foto: Östling Styling: Rydman Mäklare: Historiska hem

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.