Annons

Lysagervej 7 Köpenhamn

Hur många minns ”paprikagate” på Hemnet? Det har hänt lite med mäklarföretaget Fantastic Frank sedan dess. När jag var i Köpenhamn häromveckan blev jag stående en lång stund utanför deras skyltfönster. Så många fina objekt till salu. Om du är på jakt efter inspiration är det ett klicka-runt-tips. Bilderna håller hög nivå också. De samarbetar bland annat med Bungalow 5 för styling och Nicholas Loye för foto som här på Lysagervej 7. Men kolla även in: Plantagevej 68 eller Hvidoerevej 51 som också ligger ute nu. Det är något med danskarnas arkitektur och husen förstås, men också hur självklart de blandar gammalt och nytt, konst och knasiga skulpturer.


Foto: Bungalow 5 och Nicholas Loye för Fantastic Frank Köpenhamn.

Kategorier:

Kommentarer

 • Elisabet skriver:

  Så underbart tips! Precis vad jag – och många andra – behövde i en tung tid, tack!

 • Annika Persson skriver:

  Så fint! Sparade alla bilder på min Pinterest.???? Jag inspireras ofta av danska hem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.