Annons

Hemma hos Louise Hjort

Jag får väldigt många frågor om inbyggda bokhyllor, stuckaturlister på vägg, hotellkänsla i sovrummet och greiga färgkoder just nu så jag är rätt säker på att många av er kommer älska det här hemma-hos-reportaget från inredaren Louise Hjorts hem. Bilder publicerade med tillåtelse av fotografen. Vill ni följa Louise hittar ni hennes instagramkonto. Fler bilder hittar du HÄR.


Foto: Stacking Stories

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Jättefint! Undrar hur länge den här beige trenden kommer att hålla i sig och vad som kommer härnäst? Kom att tänka på att det egentligen är väldigt coolt att TROTS att du bloggat i så många år så har vi knappt sett något från ditt eget hem. Snacka om att lyckas värna om sin integritet OCH att kunna producera innehåll utan att fota sitt eget vardagsrum från 101 olika vinklar! Tumme upp! 🙂

 • Ylva skriver:

  Tack för tipset! Väldigt stilfullt, så klart. En uppenbar ”form före funktion”-detalj som jag tycker man ser allt oftare är de lågt hängande tavlorna över soffan – svårt att luta sig tillbaka och slappna av där…

  • Sara skriver:

   Hur kan man ens sitta i den soffan? Jag fattar faktiskt inte riktigt. Alltid uppkrupen? Längst ut på kanten? Ingen soffa jag skulle våga placera mina gamla föräldrar i. Den funkar säkert bra på det sätt som de som köper den använder den men den skulle inte funka för mig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.