Annons

Gott och blandat

Här kommer en blandad kompott av fina detaljer från olika bostäder som är till salu just nu. En påse lördagsgodis för ögonen. Länk till varje objekt under respektive bild.


Norrgavels kapphylla i en ljus Landshövdingehus-tvåa med pärlspont och blå dörr. Hur fint? Via Stadshem Foto. Janne Olander Styling: Studio In


Hemtrevligt hus till salu i Köpenhamn. Kolla in de arkitektoniska detaljerna. Trappen! Via Adam Schnack. Foto: Lars Gundesen.


Med risk att jag gör bort mig här. Men när jag såg bilden tänkte jag direkt ”åh så fint att göra en tavelvägg av barnens teckningar”. Via Historiska hem. Foto: Johansen Styling: Van Keppel.


Från samma lägenhet. Sänghimmel på våningssäng? Mysigt! Via Historiska hem. Foto: Johansen Styling: Van Keppel.


Den här lägenheten har redan sålts, men finns fortfarande till beskådan via Alvhem Kungsgatan 9.


Jamen… ni ser ju lådinsatsen för knivar. Sådana här detaljer får mitt hjärta att slå. Estetik, funktionalitet och sinnlighet. All in one.

Ha en fin lördag!

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Våningssängen – är det någon som vet om den är specialbyggd/egensnickrad eller går att köpa? Så fin!

  • Frida skriver:

   Jag har köpt en från danska Oliver Furniture till min sons rum, som påminner om denna. Köpte till en förvaringslåda för lego som man kan skjuta in under också, då blir den väldigt lik den på bilden fast sängarna är lika breda. I bostadsannonsen verkar det bara en lite bredare säng nedtill och en lutande stege.

   • Frida skriver:

    Kanske ska tillägga att den jag köpte heter Seaside. Obs! Privat köp, inte sponsrad av någon och har inte fått någon minsta rabatt så 100% genuint tips om någon skulle undra 😉

 • Fanny skriver:

  Håller med, lådinsattsen var jättefin!

 • Madeleine skriver:

  Skärmarna till kontorsmiljöer var riktigt snygga och smarta! Perfekt att dom är lätta att flytta runt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.