Annons

Annons: Gör personliga julklappar med Önskefoto

Inlägget är reklam för Önskefoto

Nu är det 7 veckor veckor kvar till jul och i samarbete med Önskefoto vill jag slå ett slag för att förbereda årets julklappar i god tid. Om du spenderar mycket tid hemma på kvällarna nu. Passa på att ta tag i alla de bilder som ligger osorterade i mobiltelefoner, minneskort och datorer och förvandla dem till personliga och minnesvärda julklappar. Jag tänker att foton är en extra fin klapp att ge bort i år – nu när vi inte har möjlighet att träffa våra nära och kära så ofta som vi skulle vilja.


Det tog mig bara 10 år att komma till skott men nu är vår bröllopsbok äntligen klar.

Med Önskefotos smidiga onlineverktyg kan du skapa olika fotoprodukter direkt från din dator, mobiltelefon eller läsplatta. Ägna en kväll åt att gå igenom dina bilder, samla dem i en mapp och sen kan du snabbt ladda upp dem i önskefotos system. Om du inte vill sortera dem själv kan du bara klicka på en knapp så gör verktyget ett eget förslag på olika uppslag till din fotobok och matchar bilder som passar ihop. Oavsett om du beställer via Önskefotos app, din mobil eller dator är det roligt, snabbt och enkelt!

Erbjudande!
Vänta inte till sista stund. Var ute i god tid så blir även beställningen billigare. Just nu får du 50% rabatt på kalendrar och kort, 45% rabatt på alla fotoböcker samt 40% på allt annat. Rabatten är tidsbegränsad och gäller mellan den 3-11 November 2020.

Använd denna rabattkod i kassan: JULTREND2020


När du gör fotokalendrar kan du göra egna anteckningar för att markera familjens födelsedagar och andra viktiga datum, så att de blir ännu mer personliga. Beställ också fler och spara mer! När du väl har layoutat klart en produkt kan du enkelt beställa flera av samma så har du julklappar till hela släkten i ett extra klick!

Visste du att?
Önskefoto, grundades i Sölvesborg 1974 och är ett av Sveriges äldsta fotoproduktsföretag. År 2011 förvärvades önskefoto av albelli, ett ledande Europeiskt företag inom personliga fotoprodukter. Via Önskefoto kan du beställa fotoböcker, fotokalender, väggdekoration, framkallning och förstoringar, personligt utformade kort (exempelvis julkort!) och studentprodukter.

Inlägget var reklam för Önskefoto

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Vilka fina erbjudanden!
  Jag har gett bort fotokalendrar på barnen till både våra föräldrar och mor-farföräldrar i många är och det är en otroligt uppskattad present ????
  Nu blev jag sugen på att även prova fotoböcker!
  Ser jätte fina ut.

 • Emma skriver:

  Så bra påminnelse om att beställa julkorten redan nu! Känns ju extra viktigt i år när man kanske inte kommer att kunna träffa alla man vill.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.