Annons

Tips på trädgårdsböcker

Inlägget innehåller affiliatelänkar till Adlibris och Bokus

Vad roligt att så många av er också verkar vara intresserade av trädgård och växter! Jag har snöat in mig totalt i år. Så pass att jag börjat beställa obskyr litteratur via olika antikvariat. Igår lyckades jag lägga vantarna på Ulla Molins ”Trädgårdsrecept” som var hennes allra första bok. En raritet, i mint condition. Jag tycker det är spännande vilka likheter det finns kring teorier och formgivning av interiöra och exteriöra miljöer. Här är några bokfavoriter jag kan tipsa vidare om, som man inte måste vara detektiv för att hitta. De finns i butik just nu. Länkar till inköpsställen via adlinks.

Konsten att odla det omöjliga (adlink) Bokus
Natursten i trädgården (adlink) Bokus
Medelhavsträdgård på svenska (adlink) Adlibris
Min trädgård vid sjön (adlink) Bokus
Runebergs fröer (adlink) Bokus
Trädgårdens glasade uterum (adlink) Bokus
Trädgårdsform (adlink) Adlibris
Arkitektens trädgård (adlink) Adlibris

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.