Annons

Happy Frida(y) + Estland

Innehåller reklam för egen verksamhet och Sinisukk förlagNär jag kom hem från jobbet idag stod det ett paket på köksbordet med utländska poststämplar. Jag såg det direkt när jag klev in genom dörren och behövde inte ens öppna innan jag visste. En bokleverans från Estland, med deras utgåva av min ”Handbok i inredning och styling” aka. Tunne end koduselt – Kodu kujundamise ja sisustamise käsiraamat.

Jag förstår att det börjar kännas lite tjatigt med alla översättningar. Men det gör mig så otroligt glad varje gång boken släpps i ett nytt land, så jag kan inte låta bli. Ett nytt språk betyder ju att all den tid och energi jag lade ner på att försöka strukturera upp, förstå och förklara många av de inredningsknep som yrkesfolket använder – nu kan göra skillnad för ännu fler.

Jag blir också påmind om alla skeptiska blickar och tveksamma miner. På alla sömnlösa nätter och på min prestationsångest. Mot bakgrund av det är varje nytt omslag en miniseger i sig. Och kanske kan det peppa någon annan, som bär på en egen dröm, att orka stå på sig trots motstånd.

Happy Frida(y) på er!

Kategorier:

Kommentarer

 • Helen skriver:

  Då måste jag berätta! Jag och min sambo har precis köpt vår första gemensamma bostad, ett radhus, och ska renovera det. Och jag nämner nog dig 2 gånger om dagen, har din bok som manual och vill inte gå på några nitar (tänker på köksbelysning, diskmaskinsfällan, den gyllene triangeln i köket och färgsättning and so on). Din bok borde översättas till alla språk =) stor kram och tack för alla kloka råd!

 • Iina Holopainen skriver:

  Det blir absolut inte tjatigt när du berättar om översättningar om ditt bok. Heja dig som har skrivit en sån bra bok att all vill läsa den och ha den hemma i sin bokhylla. Så det är helt rätt att vara stolt och fira det för 100%! Du har jobbat hårt för det och nu får du belöning för all slit och tid du lade ner. Så du behöver inte skämmas att du är stolt och att det även känns bra att ha bevisat att du vet vad du pratar om till dom som inte trodde på dig. Frida du ska beta att du är en förebild och stark kvinna som jag och många andra ser upp till. Så njut av varje seger och fira för det är du värd. Hoppas du får en underbar helg med familjen. Tack att du fortsätter att inspirera år efter år. <3

 • Sara skriver:

  Jag trodde verkligen inte på din bok när du berättade att du skulle skriva den, tänkte att världen hade nog med inredningsböcker som blir Oaktuella direkt. Men oj så fel jag hade, den är ju one of a kind och när jag såg den i handeln så behövde jag bara bläddra lite snabbt innan jag köpte den! Den ligger lättåtkomligt på vardagsrumsbordet sen den dagen och bläddras ofta i. Den är fantastisk, bra jobbat!!!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.