Annons

Nyhet! 9:e trycket av Handbok i inredning

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet och affiliatelänkar till Adlibris och Bokus

Det känns helt overkligt men min ”Handbok i inredning och styling” har sålt slut i ännu en upplaga! Förlaget har fått beställa nytryck för nionde gången (på ett år!) och nu har landets bokhandlare och inredningsbutiker fått påfyllning med ytterligare 3000 böcker. I boken lär jag ut inredarnas och stylisternas yrkesknep och bjuder på massor med riktmått och grundkunskaper som alla kan ha nytta av för att skapa ett mer hemtrevligt hem. I dessa tider betyder det mycket att ha en inkomst vid sidan av bloggen (i och med att alla annonsörer dragit åt sina budgetar) så jag blir superglad om du beställer ett ex till dig själv eller ger boken som present till någon som gillar inredning. Kanske tips på Mors dags gåva, student- eller födelsedagspresent?

Här kan du köpa boken: Jag har gjort en lista med alla inredningsbutiker som säljer min bok i Sverige och här kan du hitta boken på Adlibris och Bokus.

Foto: Frida Ramstedt. Trendenser.se

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Åh vad roligt! Grattis till dig! 🙂 Jag köpte boken direkt när den släpptes. Du är en förebild, inte bara inredningsmässigt utan överhuvudtaget.

 • Martina skriver:

  Grattis, så roligt! Vad är det för snygg matta som skymtar?

 • M skriver:

  Kanonbok, kan verkligen rekommendera den! Jag jobbar faktiskt själv som byggnadsarkitekt (men med fokus på större byggnader såsom skolor och sjukhus), och har haft mycket glädje av din bok. Många konkreta knep som hur man stylar (kuddar, stilleben etc.) eller disponerar en tavelvägg så att det blir snyggt, är sådant som jag aldrig lärt mig på arkitektutbildningen (där fokus varit på planritningar, fasadkomposition etc.), men som är så viktigt för att sätta pricken över i:et i varje rum.

  Språket i boken är också väldigt bra, lättläst men seriöst och genomarbetat! Vad roligt att den redan är inne på 9:e tryckningen!

 • Astrid skriver:

  Vad kul! Tog för 10 minuter sen fram boken ur bokhyllan för att förklara för sambon varför mattan ligger perfekt till under soffan 🙂

 • Sofie skriver:

  En helt fantastisk bok. Det har blivit mycket roligare med inredning sen boken gav mig ett ändrat tankesätt. Jag har fått både en förbättrad teoretisk förståelse och har börjat lyssna inåt till vad jag själv tycker om. Tack Frida!

 • Martina skriver:

  Jag undrar också över den fina mattan?

 • Linda Mikaelsson skriver:

  Jag undrar om bordet ?????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.