Annons

Annons: Mathem storsatsar – snabbare leveranser!

Reklam i samarbete med Mathem.se 

De senaste veckorna har trycket på Mathem varit extremt. Nu har de anställt närmare 500 personer, införskaffat fler bilar och ökat effektiviteten på sina lager för att kunna dubbla kapaciteten för antalet inkommande ordrar. Mathems storsatsning gör att du nu återigen kan få din leverans redan nästkommande vardag!*

Grillpremiär i helgen? Hos Mathem.se hittar du allt du behöver för en mer hållbar och hälsosam meny. Testa att grilla något grönt i vår. Här är några av mina favoritrecept. Klicka på länkarna så hittar du alla ingredienser du behöver i ett klick!


Portabelloburgare med ädelostdipp, avokado och palsternacksstrips

Nektarinsallad med getost och granatäpple


Foto: Erica Wessman

Glöm inte att köpa Svanenmärkt grillkol. Hos Mathem hittar du både grillkol och briketter från hållbara skogsbruk.

* Med reservation för röda dagar, fullbokningar och man måste bo i något av Mathems leveransområden för att kunna beställa. Läs mer här.

Inlägget är betald reklam för Mathem.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.