Annons

Reklam: Nya kontorsmöbler från AJ produkter

I samarbete med AJ produkter som är en av Sveriges ledande möbelleverantörer för kontor, skola, lager och industri har jag uppdaterat min studio på Spinneriet med en ny bokhyllevägg på hjul.

Tanken var ju att vi skulle hålla flera företagsutbildningar för butikspersonal i vår och då behövde jag en mobil bokhylla som man enkelt kan flytta runt beroende på behov – med plats för kurslitteratur, pärmar och material. Hos AJ hittade jag förvaringsserien Modulus som har låsbara hjul, justerbara hyllplan och smarta tillval.

Rabattkod! just nu får Trendensers läsare 15% rabatt på en beställning. Kan ej kombineras med andra avtal och erbjudanden. Gäller till den 31 maj 2020. Ange koden: TRENDENSER i kassan.


Eftersom Modulus-hyllan kan flyttas kan den också fungera som rumsavdelare där man har behov. Bakstycket är vitt på denna version.


Hjulen är låga så att hyllan känns stabil. De är smidiga att rulla och enkla att låsa och vika in när man bestämt hyllans plats.


I topplådan kan man ha växter, för att ge mer liv till inredningen alternativt böcker, materialprover eller annat man vill kunna bläddra mellan – på en lite lägre hyllsektion.


I väntan på att världsläget ska förändras får vår hylla husera alla utländska översättningar av min bok så länge.

AJ Produkter har även:
Kontorsstolar (med återvunna tyger)
Höj- och sänkbara skrivbord
Kassaskåp och värdeförvaring
Utemöbler och fina parkbänkar

* Inlägget är betalt reklamsamarbete med AJ Produkter

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Vad fint det blev! Smart lösning.

 • Jenny skriver:

  Hej,

  Så snyggt!!
  Vart kommer skrivbordet ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.