Annons

Moi Suomi!

Innehåller reklam för egen verksamhet

Titta vad som låg i brevlådan igår. Ännu en översatt upplaga av Handbok i inredning och styling! Tyylikäs Koti. Det finska förlaget Tammi valde ett omslagsklot i blått och vitt (förstås). Jag får lite svindel inombords när jag passerar bokstapeln på mitt hemmakontor nu och ser hur den växer för varje vecka som går. Det är en overklig men också väldigt härlig känsla att något som föddes ur min egen frustration nu verkar vara till hjälp för många andra.

I Norge ligger boken på 10:e plats på försäljningstopplistan den här veckan och igår fick jag beskedet att Tillväxtverket och Almi beviljat mitt bolag en Utvecklingscheck för att vidareutveckla en idé jag pitchade in i januari. Paradigm shifts alltså. Så spännande. Men nu, helg.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Grattis Frida, fantastiskt att se hur du är i flow, det förtjänar du verkligen!!
  Stort kram och trevlig helg,
  Caroline

 • Sinis skriver:

  Mukavaa! Ja Onnea! 😀

 • Emma T skriver:

  Heja dig Frida!

 • Henrietta skriver:

  Härligt, grattis!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.