Annons

Poczuj się jak w domu

Innehåller reklam/information om egen verksamhet


Vilken märklig vecka. Det har varit hela havet stormar och stiltje, på samma gång. I ett svep bokades alla mina föreläsningar under 2020 av. Flera kunder har ställt in jobb med kort varsel och börsen har tokrasat. Jag hade bara tur som inte var särskilt exponerad mot aktiemarknaden just när smällen kom. Men vem berörs inte av det som händer nu? Av ovissheten, oron, nyhetsflödet och medias sensationsrubriker. Nåväl. Jag kan inget annat göra än att behålla lugnet. Ni har ingen glädje av att jag börjar tänka högt i falsett.

I onsdags släpptes den polska översättningen av Handbok i inredning & styling; Poczuj się jak w domu. Tyskland har redan (!) beställt omtryck på ytterligare 4000 böcker. Jag gläds åt att innehållet får internationell spridning. Det känns fint att ha kunnat bidra till att den kunskap och de metoder som inredare och stylister dagligen jobbar med når ut till fler. Mindre frustration, mindre onödig konsumtion. Jag tror vi har mycket att vinna på det.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.