Annons

Annons: Vedums badrumsnyheter 2020

Inlägget är en reklam för Vedum

Nu lanseras Vedums badrumsnyheter för 2020. Möt Anno, en badrumsserie för det nya decenniet – som trivs i hemmets alla rum.

Designern Jesper Ståhl har utgått från skåpen och designat dem som om de vore vanliga möbler, snarare än badrumsinredning. Resultatet är att serien kan användas i hela hemmet. Jag tänker att de passar som sideboard i vardagsrummet, snygg förvaring i hallen eller som vägghyllor på ett kontor för att ta några exempel.

I samband med lanseringen samarbetade Vedum med keramikern Camilla Pahlstad som driver Milla Keramik. Hon har drejat ett kit, i form av en tandborsmugg och ett tvålfat i keramik, helt unikt framtaget för Anno och Vedum.



Om du klickar på play kan du se en vacker film när Camilla skapar serien i Vedums studio. Det är något alldeles speciellt att titta på någon som drejar, så behaglig känsla med leran som formas.

Att skapa tidlösa möbler går hand i hand med Vedums designfilosofi, som handlar om att erbjuda svensktillverkad och långsiktig inredning, för det nya 20-talet. Eller egentligen vilket år som helst:

–Anno betyder ”år” på latin och namnet anspelar just på seriens tidlösa kvaliteter. Men vi vill inte definiera ett speciellt år där serien hör hemma, det känns för snävt! Det kan ju i själva verket vara vilket år som helst, beroende på sammanhanget och miljön där Anno används. För oavsett vilket år det är, och oavsett om miljön är traditionell eller modern, så ska alltid Anno stå för det samtida och tidlösa i rummet, säger Jesper Ståhl, designer på Jesper Ståhl design.


VVedums badrumsnyheter släpps den 3 februari, och finns att uppleva på Vedums egna utställningar eller hos utvalda återförsäljare runtom i Sverige. Se mer av Anno här: https://anno.vedum.se/

* Inlägget presenteras i samarbete med Vedum

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.