Annons

Très Bien France!

Innehåller reklam för/information om egen verksamhet

Det var med darrande fingrar jag rev upp det vadderade kuvertet med fransk poststämpel som låg tungt i botten på brevlådan tidigare idag. Det är lika pirrigt varje gång jag får ett referensexemplar av min bok på ett nytt språk. Flammarion, ett av Frankrikes största bokförlag, har valt att satsa på ett ljusrosa omslag med guldfoliering. Det beskedet oroade mig lite, men det blev ju riktigt fint. Très Bien France. Jag hoppas den tas emot väl.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Très chic! Félicitations!

  Den skal jeg sende i gave til min venninne i Paris 🙂

 • Lena skriver:

  Superbe nouvelle 🙂
  Jag har sett en annons om boken, i en fransk inredningstidning tror jag.
  Bor själv i Montpellier.

 • Monnah skriver:

  Grattis!

 • Underbart! Sort Gratiis Frida!!

 • Picky Posters skriver:

  Wow, så vacker bok!

  Vi på Picky Posters har haft mycket inspiration av din professionella inredningsbok och tips. Hoppas det går bra för boken och att du fortsätter hålla oss uppdaterade om de senaste inredningstrenderna så vi kan leverera trendiga posters motiv 🙂

  Varma hälsningar
  Picky Posters design team

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.