Annons

Boktips: Danska sommarhus

Inlägget innehåller adlinks/köplänkar

Efter det här inlägget fick jag flera frågor om boktips på temat danska sommarhus. Jag planerar en resa till Skagen med två tjejkompisar i vår och har span på några titlar som kanske kan intressera flera. Om inte annat att låna (eller efterfråga) på närmsta bibliotek?


25 hus ved Tisvildeleje Adlibris / Bogen om Badehoteller Adlibris / Skagen Bokus / Hus i Tisvilde / Nyfiken på Danmark Bokus / Historien om Danmark / Hellerup Adlibris

Kategorier:

Kommentarer

  • Terese Wahlberg skriver:

    Å Danmark! Så nära Sverige och riktigt vackert! Så fina stränder, hus och så avslappnad känsla. Var till Tisvilde 2018 och det väldigt fint. Vi bor i Helsingborg så vi var där från morgon till kväll bara men det kändes som att vi varit borta en helg. Det är ett bra tips på semester. Åk till Skåne och ta båten över till Helsingör från Helsingborg. En Skånesemester kan lätt fylla kalenderns alla dagar!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.