Annons

Handbok i inredning & styling – Kampanjpris på Adlibris

Inlägget är reklam för Adlibris med adlink

Jag vet att det är mycket tjat om min bok just nu men kan inte låta bli att tipsa er som ännu inte har slagit till (eller som planerar att köpa boken till någon i julklapp).

Den här veckan kör Adlibris ett unikt kampanjpris på ”Handbok i inredning och styling”. Erbjudandet är en del av deras juldeals och inget jag kan styra över. Det gäller endast veckan ut. Om du ändå funderat på att köpa en eller flera så kanske det är värt att passa på att köpa boken till dig själv eller som julklapp till någon som gillar inredning.

Du hittar Handbok i inredning på Adlibris HÄR!
Kommentarer

 • Charlotta skriver:

  Hej!

  Länkarna funkar inte för mig.

  Hälsar
  C

 • Åsa Lundkvist skriver:

  Hej Frida! Jag har din bok och har en fråga kopplat till 3 och olika stilar och arkitekttyper. Vi bor i ett radhus byggt 1958 som tyvärr belv helt sönderrenoverat en gång på 80/90-talet. VI försöker nu återställa det till en mer tidsenlig stil som harmoniserar med husets byggnadsår. Vi ska lägga Linoleum-golv i rutmönster i hall och kök och i en klädkammare. Vi har tänkt lägga det diagonalt (för har alltid tyckt att det är finare) men ser nu på många bilder att de oftast är lagt i raka linjer men att det även förekommer i diagonala mönster. Bryter vi mot 50-tals estetiken (även influerat av funkis och 40-tal) genom att lägga det diagonalt? Mvh Åsa

  • Irene Börjesson skriver:

   Klick! Då är två böcker beställda 🙂
   Tack för att du hojtade till om det fina erbjudandet.
   Ha en fin helg
   Hälsningar
   Irene

 • Jessica skriver:

  Åh missade dig när du var på mitt jobb i onsdags ???? Men ville tacka dig för din fina present du lämnade! Hoppas dock på att du kanske kan sajna mitt egna exemplar nästa gång du kommer 😉
  Kram Jessica/Usmile

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.