Annons

Harkål?

Bärnstensvippa, Skogsfibbla, Harkål eller Lapsana Communis? Buden blev många när jag postade en fråga på instagram för att höra om någon kunde namnge mitt dikesfynd. Egentligen kanske det är oväsentligt det är ju inte direkt så att man kan fråga en florist över disk. Oavsett – en vacker växt att hålla utkik efter såhär års om du tar en promenad och vill ha med dig en bukett hem eller ett annorlunda råmaterial att göra krans av.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Fin tröja! Vart är den köpt?

 • Britt-Marie skriver:

  Wow! Så fint blir det när någon med öga och känsla fångar något som andra bara ser som vildvuxet ogräs. Vackert!

 • F skriver:

  Hej! Väldigt fint tips! Får jag fråga hur stor din klocka är, 34 eller 31. Har lite beslutsångest vilken storlek som passar mig men din ser väldigt perfekt ut. Tack för bloggen!

 • Malin skriver:

  Fantastiskt fin tröja! Älskar den!

 • T skriver:

  Lin?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.