Annons

Min vecka i tre bilder


Vad har jag haft för mig på jobbet i veckan? Häromdagen höll jag en inspirationsföreläsning när IEMS öppnade i Arkaden. Alla som kom fick varsitt exemplar av min bok i goodiebagen!

Jag intervjuades av Jesper Aspegren på bokmässan och fick bita mig i kinden för att inte börja gråta när jag tänkte på hur malliga mormor och mamma hade varit över det. Vi satt ju alltid bänkade framför Antikrundan när han var programledare.


Efter boksigneringar, förlagsmiddag, branschmingel, lunchdetjer med nya författarkollegor och ett avstämningsmöte med min agent åkte jag ut hit. Till Tjolöholms slott där jag firade med Afternoon Tea och Libertys utställning Bohemiam Luxury. Imorgon bitti väntar Moraträsk på Friskis & Svettis. Livets kontraster alltså.

Kategorier:

Kommentarer

 • Pappa skriver:

  Du är BÄST STORT GRATTIS ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Karin skriver:

  Du är verkligen en inspirationskälla. Igår ”beställde” jag din bok på det lokala biblioteket, märkligt nog fanns den inte där.

 • Maria skriver:

  Du kan vara säker på att de är malliga och stolta över dig! På alla sätt och vis.

  Vi är många som beundrar dig och inspireras av dig!

 • Minna skriver:

  Wow! Vilken vecka! Du är en ständig inspirationskälla. Sådan powerwoman ????????

 • Cecilia skriver:

  Åh… hade också gärna fått din bok i goodiebagen när jag lyssnade på din inspirerande föreläsning på nyöppnade IEMS i Kungälv. ????
  Hälsningar Cecilia

 • Gunilla Miklander skriver:

  Du är framgångsrik, har energi, är posetiv och duktig, fortsatt lycka till????????????mvh Gunilla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.