Annons

Apelsiner med kryddnejlikor 2.0

Vill du ta dina kryddnejlike-apelsiner till nästa nivå? Investera i en Siselerare (ett cestjärn)! Det är betydligt enklare än man tror att skala av apelsinerna i olika mönster och effekten blir både mer väldoft och snyggare frukter på köpet. Kanske ett bra pysseltips inför julaftonens uppesittarkväll? Cestjärn finns på Ica / Coop / Hemköp om du kollar i hyllan för hushållsredskap och kostar runt 50-lappen.

Nedan kan ni så några av mina olika idéer för mönster och formationer. Man kan ju både jobba med skalet och kryddnejlikorna för att skapa linjer. Fint att lägga på en fat med nötter och granris. Lycka till!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kommentarer

 • Apelsin och nejlikor sprider så härlig doft. Jag gillade verkligen de randiga apelsinerna. Superfint. Önskar er en riktigt skön jul
  /anncha

 • Eva skriver:

  Vilka superfina.

 • Hanna skriver:

  Vilken rolig idé!

 • Minimalisterna skriver:

  Haha, den där manicken påminner mig verkligen om ett gammalt blogginlägg vi skrivit som heter "Redundanta specialprylar för sällananvändning".
  Saker du förvarar i ditt hem som är avsedda för att lösa ett speciellt behov som du egentligen kan lösa med andra saker som du även kan använda för många andra ändamål. Det vill säga saker som egentligen är mer eller mindre redundanta och dessutom används ytterst sällan. 🙂
  Liknande produkter är till exempel minirivjärn som kan ersättas med det vanliga större rivjärn som i princip alla äger, pizzaskärare och blomsnittare som kan ersättas med en knivar, jordgubbsnoppare som kan ersättas med en normalfungerande mänsklig hand, glasskopa med en vanlig sked, etc.
  Kan hålla med om att det blev väldigt fina apelsiner med den nya manicken! God jul och hoppas det doftar gott där hemma 🙂

 • Monnah skriver:

  Tack för dina fortsatt inspirerande inlägg. Söta apelsiner!

 • Sandra skriver:

  Åh så fint de blir!!

 • Anonym skriver:

  så snyggt

 • Cissi skriver:

  Jättefint veklingen och det luktar så gott.
  Vill inte vara den där kritiska sorten men det heter zest och inte cest. Ett av de få ord vi har i svenskan som börjar på Z.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.