Annons

DIY: Home made ice cream

Jag har sett sådana här swischa förbi på hundratals bilder via Pinterest men jag har tänkt att det verkar krångligt. Let me tell you. Det var det inte. Från och med nu ska jag bara göra min egen glass. Allt man behöver är fina formar och gärna i rostfritt stål (nej, jag vill inte smaska på plast) och sådant man tycker är gott, förstås. Glasspinnar i trä kan man även köpa på Panduro (nej jag är inte är sponsrad!). Däremot var det här riktigt kul. Bara att tjoffa ner det man har hemma och slänga in det i frysen. Här, skivade jordgubbar varvat med vaniljyoughurt. Mums!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Frida det där ser ju helsmarrigt ut och nyttigt!
  Men får jag fråga vilken fetthalt använde Du på youghurten för att det ska frysa och bli bra resultat?
  Kram från Ninni.

 • Charlotte skriver:

  Ser smarrigt ut, tack för tipset!
  Såg förresten på norrgavel vintage att det såldes två sånna soffbord som du va på jakt efter. Skitsnygga!
  Trevlig sommar!

 • Marie skriver:

  För att få den nyttig (dvs utan socker) så använd naturell yoghurt och tillsätt ekologiskt vaniljpulver ( inte vaniljsocker som är en kemisk produkt). Yoghurt med hög fetthalt så klart, typ turkisk.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.