Annons

Bretorp Gård

Omgivet av skog och ängar, slingrande grusvägar, åkerlappar och små sjöar. Ett antal kringbyggda röda gårdar med vita knutar. Genuint, ursvenskt och oförställt. Kan det bli mer sommaridyll än såhär? Kolla in Bretorp Gård, till salu via Historiska hem.
Foto: Historiska hem

Kategorier:

Kommentarer

 • T8na skriver:

  Åh, så fint! Nu inbillar jag mig mer än nånsin att jag behöver en sommarstuga! (Fast nej, det behöver jag ju inte alls. Har fullt upp att sköta mitt varjedagshem med tillhörande trädgård. ????)

 • Erika skriver:

  En fin sak med bretorp gård är ju också den välplanerade och genomtänkta trädgården (spanar på hus i området, så jag såg det när det kom ut). På hemnet finns en tecknad karta med alla träd buskar och rabatter uppmärkta. Väldigt bra inspiration för den som vill planera trädgård!

 • Lovisa skriver:

  Så vackert. Helt i min smak!

 • Marianne skriver:

  Intressant att denna Almoge trend verkar vara så stark i Sverige nu. Ni har gått från ljust och vitt till trä, mönster och nästan lite English Farmhouse? Tänker på Johanna Bradfords stil också. Jag klagar inte för jag har precis köpt en liten engelsk stuga utanför London och är i gång med renovering så gärna mer sånt här 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.