Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Stenläggningar med naturstenar skiljer sig lite från fabriksgjuten marksten. När man får upp ögonen för de formprinciperna blir det plötsligt roligt att detaljstudera kullerstensgator och läggningar även i offentlig miljö. Här är några av de vanligaste mönsterna: Eftersom stenarna är uthuggna är ytan lite skrovlig och stenarna inte helt identiska i sin färg eller form. […]
Omgivet av skog och ängar, slingrande grusvägar, åkerlappar och små sjöar. Ett antal kringbyggda röda gårdar med vita knutar. Genuint, ursvenskt och oförställt. Kan det bli mer sommaridyll än såhär? Kolla in Bretorp Gård, till salu via Historiska hem. Foto: Historiska hem
Jag vet inte hur det ser ut i era pallkragar men ifjol lärde jag mig den hårda vägen att mynta inte är en kryddväxt utan ett ogräs som tenderar att ta över A L L T om man inte sätter gränser (läs planterar den i en egen kruka). Men till och med då hoppar den […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Frida det där ser ju helsmarrigt ut och nyttigt!
Men får jag fråga vilken fetthalt använde Du på youghurten för att det ska frysa och bli bra resultat?
Kram från Ninni.
Ser smarrigt ut, tack för tipset!
Såg förresten på norrgavel vintage att det såldes två sånna soffbord som du va på jakt efter. Skitsnygga!
Trevlig sommar!
För att få den nyttig (dvs utan socker) så använd naturell yoghurt och tillsätt ekologiskt vaniljpulver ( inte vaniljsocker som är en kemisk produkt). Yoghurt med hög fetthalt så klart, typ turkisk.