Happy Weekend!

Efter en vecka som känts lite mer som en månad givet allt jag hunnit med (förlåt att bloggen blivit lidande, men ni kommer att fatta sen) så ska det bli riktigt skönt att ta helg. Jag ser fram emot att slänga mig raklång på soffan ikväll och bläddra i den HÄR som jag fått av Hanna Nova Beatrice. Tidningen Residence andra utgåva av sitt bookazine. En slags "best of" från deras magasin med extramaterial och intervjuer. Den som spar han har. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kommentarer
Postat av: Thilda

Hej! Jag behöver verkligen lite inredningshjälp och undrar om du kan hjälpa mig med detta. Min sambo övertalade mig till att köpa u-soffan. Skön, vi kan ha massa folk på besök och det blir mysigt och bra för gemenskapen. MEN! Hur gör man den snygg? Får verkligen inte till det. Hur placerar jag matten, hur ska jag ha soffbordet? Överallt är det snygga nätta soffor men som tyvärr kanske inte rymmer ett stort kompisgäng eller en stor familj. Hur löser man detta?

2017-02-17 @ 23:01:15

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL