Annons

Happy Weekend!

Efter en vecka som känts lite mer som en månad givet allt jag hunnit med (förlåt att bloggen blivit lidande, men ni kommer att fatta sen) så ska det bli riktigt skönt att ta helg. Jag ser fram emot att slänga mig raklång på soffan ikväll och bläddra i den HÄR som jag fått av Hanna Nova Beatrice. Tidningen Residence andra utgåva av sitt bookazine. En slags ”best of” från deras magasin med extramaterial och intervjuer. Den som spar han har. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

  • Thilda skriver:

    Hej! Jag behöver verkligen lite inredningshjälp och undrar om du kan hjälpa mig med detta. Min sambo övertalade mig till att köpa u-soffan. Skön, vi kan ha massa folk på besök och det blir mysigt och bra för gemenskapen. MEN! Hur gör man den snygg? Får verkligen inte till det. Hur placerar jag matten, hur ska jag ha soffbordet? Överallt är det snygga nätta soffor men som tyvärr kanske inte rymmer ett stort kompisgäng eller en stor familj. Hur löser man detta?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.