Annons

Life lately

Bloggandets eviga moment 22. När det är tyst här, i den digitala världen, händer det oftast som allra mest i verkligheten. Man hinner bara inte med att uppdatera för att det är fullt upp. Här kommer ett svep med bilder från veckan som gått.


I måndags körde jag ett PR-race via Zoom och Teams. Intervjuades bl a av Financial Times. Vad det handlade om? Den amerikanska och brittiska lanseringen/översättningen av Handbok i möblering som släpps den 24 april (i UK) och 21 maj (i USA).




I tisdags ringde väckaren strax efter kl 6 eftersom det vankades reklamfilmsinspelning med AJ Produkter i Halmstad, i två dagar. Tidig call time för hår och make, sen var det fullt ställ i studion från morgon till kväll. Så tacksam för att få jobba med ett proffsigt team.


I onsdags, när vi var klara med både foto, film och inspelning av ”voice overs” på svenska och engelska unnade jag mig ett snabbt pitstop på vägen hem från Halmstad. Jag stannade till hos Krickelin och K.Lagerqvist i Varberg. Tips!


I torsdags blommade körsbärsträden på Kungsbacka torg och jag hade två viktiga möten om två stora beslut jag måste fatta inför framtiden. Sov dåligt och mådde sådär, som man ju ofta gör när man vet att man står inför ett vägskäl. Men avrundade kvällen på bästa sätt – med en pianokonsert…


En födelsedagspresent jag hade fått av min svägerska Anna. Två timmar med Robert Wells vid pianot som spelade Bethooven, Liszt, Chopin och Grieg, Rhapsody in rock och Intermezzo no 1. Jag promenerade hem från konserthuset i den kylslagna vårkvällen med värme i bröstet.


I fredags fick vi besked att allt är klart med vår husförsäljning (de nya ägarna hade blivit godkända av vår bostadrättsförening) och jag firade med att åka till vårt nya hus för att ta mått inför kommande beställningar. Inflytt är planerad i slutet juni 2024. Obeskrivligt pepp!

Kategorier:

Kommentarer

 • Veronica skriver:

  Vilka otroligt vackra bilder! ♡

 • Charlotta Lindberg skriver:

  Ofta förundras jag över livets gång på glädje ämnen och bekymmer, så som det bara är. Men det ger kraft att glädjas ordentligt i de positiva sakerna även om de kan vara små. Precis som du gör och påminner mig om att göra, tack! Ha en fin vecka.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.