Annons

Annons: Måttanpassade gardiner från Myrins Textil

Inlägget är betald reklam för Myrins Textil


Efter mitt inlägg om inredningen i Trivselhus visningshus fick jag väldigt många frågor om gardinerna. De köpte jag från Myrins textil i Göteborg, som både tog alla mått, sydde upp och monterade gardinlängderna åt oss på plats.


Myrins textil har egna sömmerskor som syr upp måttanpassade gardiner på beställning och kan även ombesörja leverans och montering om man vill köpa till den tjänsten. För att skapa vackra mjuka vågor på gardinerna använder de waveband tillsammans med rynkbandskrok, skena och glid på snöre för att få den perfekta S-veckningen.


Väggfärg: Jotun Tidlös Gardin: Rhyme Sterling Grey

Ett av det mest omtyckta tygerna hos Myrins är Rhyme som ger ett skirt uttryck i rummet. Rhyme är en blandning utav bomull och polyester med fin linnestruktur och finns flera färger. Tyget släpper in ljus men tar samtidigt udden från de starkaste solstrålarna och ger även bra insynsskydd.


Rhyme passar även bra att kombinera med ett kraftigare tyg. Att mixa en skir gardin med en kraftigare gardin är en omtyckt lösning i just sovrum. De skira gardinerna ger rummet en känsla av luftighet samtidigt som du kan mörklägga rummet med den kraftigare om man vill. Myrins har även speciella mörkläggningsgardiner för den som föredrar det, men ett tips är att man kan välja precis vilket tyg man vill om man istället syr på ett mörkläggningsfoder.


Väggfärg: Jotun Varmgrå Gardiner: Rhyme Pure 01 (skir) och Göran 93 (kraftigare tyg)

Genom att hänga gardinerna i en skena i taket ger du rummet en känsla av större rymd då takhöjden förhöjs visuellt. Myrins brukar sätta skenan längs med hela väggen där gardinen ska hänga, då ser skenan ut som en list i taket och man tänker inte på den. Eftersom de här blir lika fina från båda sidor och passar de också bra som draperier eller rumsavdelare där gardinen syns från bägge håll. Vågorna bidrar även till en dämpad akustik i rummet. Myrins modell 2001 går att montera både i vägg och tak vilket är riktigt smidigt och bra. Det går även bra att spraymåla skenan i samma färg som väggkulören när den monteras på vägg, vilket  gör att skenan då smälter in utan att synas.

Intresserad? Kontakta gärna Myrins direkt om du vill ha en prisuppskattning, beställa hem tygprover eller få förslag på en gardinlösning till ditt hem. Du når dem enklast på mail: [email protected]

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.