#trendenser

Det roliga med Instagram är ju inte bara den dagliga dosen av inspiration som man får via alla fina bilder som publiceras dygnet runt. Som bloggare är jag ju också omåttligt glad över att äntligen få en liten, liten inblick i vilka ni läsare är. Hur då? Jag håller koll på #trendenser Det är så himla kul att kolla in de foton ni taggat på er själva när ni läser iPad-magasinet eller har testat något DIY-projekt eller tycker till om något jag skrivit. Tack! Jag uppskattar varenda bild ni publicerar. Keep 'em comin'!
Snygga foton tar ni dessutom! Här är ett axplock. Bildtack till: @espressomoments, @Mie_86, @synne77, @tippics, @thatnordicfeeling, @elisabeth_heyer, @noenpahjartet, @wemood, @stylizimo

Kommentarer
Postat av: Världens bästa Maria

Med de där tjusiga arrangemangen vågar jag inte direkt tagga en bild på mig när jag läser magasinet på iPaden. Det brukar dessutom oftast ske i sängen när ettåringen röjer runt och ska somna. Inte direkt ett photo moment om man säger som så ;-)

2013-08-02 @ 15:18:54
URL: http://mariajohanssons.blogg.se
Postat av: Frida

Maria: Klart du ska! Det låter ju som du har stoff till en kanonbild :) Och det finns faktiskt alltmöjligt i flödet. Jag har sett både halvnakna karlar och ammade bebisar (som verkar få Trendenser i modersmjölken, heja!). Det är variationen och vardagsrealismen som jag tycker är så kul. Plötsligt blir ju statistiken mer än anonyma siffror. Älskart'

2013-08-02 @ 15:30:07
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Mathilda

Härliga bilder Kolla gärna in mina sommarbilder! fruktsmoothies, halmstad tylösand, vår takterass, inredning och massa mer :)

2013-08-02 @ 18:43:00
URL: http://mhhh.se
Postat av: Lina

Tack för tips! Ska genast kolla dessa på Insta!

2013-08-02 @ 19:50:20
URL: http://www.styleroom.se/blogs/
Postat av: A.

Fina bilder!

2013-08-03 @ 11:02:14
URL: http://www.flowersandthecity.blogg.se
Postat av: Jeanette

Fick genom en annan inredningsblogg kännedom om webshoppen the animal prints shop. Ljuvliga små print som jag tror du skulle gilla till sonens rum. Funderar på att beställa själv men tyvärr från USA så blir ju lite tull och sånt som tillkommer.

2013-08-03 @ 11:53:53

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL