Annons

#trendenser

Det roliga med Instagram är ju inte bara den dagliga dosen av inspiration som man får via alla fina bilder som publiceras dygnet runt. Som bloggare är jag ju också omåttligt glad över att äntligen få en liten, liten inblick i vilka ni läsare är. Hur då? Jag håller koll på #trendenser Det är så himla kul att kolla in de foton ni taggat på er själva när ni läser iPad-magasinet eller har testat något DIY-projekt eller tycker till om något jag skrivit. Tack! Jag uppskattar varenda bild ni publicerar. Keep ’em comin’!

Snygga foton tar ni dessutom! Här är ett axplock. Bildtack till: @espressomoments, @Mie_86, @synne77, @tippics, @thatnordicfeeling, @elisabeth_heyer, @noenpahjartet, @wemood, @stylizimo

Kategorier:

Kommentarer

 • Med de där tjusiga arrangemangen vågar jag inte direkt tagga en bild på mig när jag läser magasinet på iPaden. Det brukar dessutom oftast ske i sängen när ettåringen röjer runt och ska somna. Inte direkt ett photo moment om man säger som så 😉

 • Frida skriver:

  Maria: Klart du ska! Det låter ju som du har stoff till en kanonbild 🙂 Och det finns faktiskt alltmöjligt i flödet. Jag har sett både halvnakna karlar och ammade bebisar (som verkar få Trendenser i modersmjölken, heja!). Det är variationen och vardagsrealismen som jag tycker är så kul. Plötsligt blir ju statistiken mer än anonyma siffror. Älskart’

 • Mathilda skriver:

  Härliga bilder Kolla gärna in mina sommarbilder! fruktsmoothies, halmstad tylösand, vår takterass, inredning och massa mer 🙂

 • Lina skriver:

  Tack för tips! Ska genast kolla dessa på Insta!

 • A. skriver:

  Fina bilder!

 • Jeanette skriver:

  Fick genom en annan inredningsblogg kännedom om webshoppen the animal prints shop. Ljuvliga små print som jag tror du skulle gilla till sonens rum. Funderar på att beställa själv men tyvärr från USA så blir ju lite tull och sånt som tillkommer.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.