Annons

Behind the scenes 2020-12-22


Tisdag morgon och sista arbetsdagen på Spinneriet för i år. Det duggregnar i sidled. Trots att vädret inte bjuder på någon vidare julstämning känner jag den, i hela kroppen. Vi ligger i fas. Läget är under kontroll. Trots att det har varit en helt galen höst. Bäst av allt, jag ska unna mig att vara 100% ledig i mellandagarna i år. Och jag kommer verkligen att kunna vara det. Den känslan är oslagbar.

Idag ska vi julpyssla och spela in Reels till mitt Instagram-konto. Den första filmen (som jag postade för mindre än en vecka sedan) har redan fått 378 000 visningar. Det är galet! Nu är rekvisitan på plats och jag väntar bara in min kollega som ska hjälpa mig filma. Håll utkik på instagram för resultatet. Mer inspiration till uppesittarkvällen kommer nämligen inom kort!

Kategorier:

Kommentarer

  • Erika skriver:

    Kör hårt! Älskar det du gör!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.