Annons

For sale: Kanholmsfjärden

Det är inte ofta man ser den här typen av objekt ligga ute till försäljning på den öppna marknaden, så jag tar tillfället i akt och bjuder på ett riktigt Hemnet-godis ritat av John Robert Nilsson.. Finns att kika på via Per Janssons fastighetsförmedling länk här.
Stolarna ser ut att vara Wegners Elbow chair som tillverkas av Carl Hansen. Fåtöljerna är från Fredericia Furniture formgivna av Borge Mogensen (Spanish Chair) och soffbordet i marmor är Fredericias Tableau 1966. Vägghyllan vid spisen kan vara Bond från Fogia. På uteplatserna ser ni också utemöblerna som jag skrev om i det här inlägget nyligen.
Foto: Per Janssons Fastighetsförmedling

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.