Annons

Reklam: Före och efter, med gardiner från Myrins textil

Inlägget är betald reklam för Myrins textilNär vi flyttade till Trendensers nya lokaler upptäckte vi snabbt en visuell utmaning i ”utsikten” från inredningsstudion. När man sitter vid konferensbordet ser man nämligen rätt in på lagret. För att dölja hyllorna och skapa rumsindelning kontaktade vi Myrins textil för att få hjälp att skräddarsy gardiner från golv till tak. Vi har anlitat dem tidigare när vi höll till på Spinneriet och var supernöjda redan då. Därför kändes det givet att anlita Myrins igen (som betalande kund). De är både proffsiga och snabba och har i tyg på ett ställe, både metervara & färdigsytt. Vi är så nöjda med slutresultatet.


FÖRE: Öppna lagerhyllor, med full insyn.


EFTER: Draperier på takskena. Nu har vi 10 meter tygdraperier, som löper runt hyllsektionerna. Myrins hjälpte oss både monteringen av skenorna, måttagningen av gardinerna och sömnaden.
Vi tog hem ett par olika prover för att kontrollera tygernas kulörer i rätt ljus och jämförde också vilken som matchade bäst mot golvet och materialen i köket och rummen intill. Valet föll till slut på Samir nr 82 (mitten av de tre proverna på bilden). Ett linneliknande material, med fint fall och lyster. Den kulören matchar också fint med Jotun KOKOS som vi har målat studion med och Bolons matta Cork som vi har där.

Myrins har mängder med tyger att välja mellan och snabba leveranser. De har fysiska butiker både i Göteborg och i Kungsbacka om du vill ta dig dit för att känna och klämma innan köp.
En varm rekommendation om du vill fixa gardiner inför jul!

*Inlägget var reklam för Myrins textil / @myrinstextil

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Det där kallar jag ett snyggt lager! Wow!

 • Pia L. skriver:

  De är väldigt duktiga på Myrins! Brukar alltid få superproffsig hjälp när jag är i butiken i Kungsbacka och velar 🙂 Och det är bra att kunna få ta hem små snuttar av tygerna för att kunna titta hemma.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.