Annons

Annons: Boomerang x Trendensers höstfavoriter

Inlägget är betald reklam för Boomerang 

Som ni kanske minns från i våras är jag stolt ambassadör för det svenska modevarumärket Boomerang, som sedan starten 1976 varit måna om kvalitet, långsiktighet och plagg som kan bli långvariga i din garderob. Nu är hösten här och kylan nyper mig verkligen i kinderna varje dag på väg till jobbet. Just därför är jag extra glad för att Boomerang inte bara är kända för sina skjortor och stickade plagg, utan också för sina populära dunjackor som säljer slut varje år. De gör nämligen inte fler än nödvändigt – för att undvika överlager. Här är två tips från deras höst- och vintersortiment.


Min favorit är också en av deras mest kända jackor nämligen Jossan. En lång dunkappa med stor mysig huva som är fodrad med RDS-certifierat dun. Yttertyget har en vattenavstötande yta. Dessutom har jackan ett tvåvägs-blixtlås som gör att man kan öppna nedifrån, till exempel när man som jag ska cykla till jobbet. Jossan har också två sköna fickor som är fodrade med fleecefoder. Det är en klassisk modell som passar lika bra att ha över kläderna till jobbet som över träningskläderna på väg till gymmet eller barnens fritidsaktiviteter. Det är dunets fantastiska isolerande egenskaper som gör jackan så varm, behaglig och lätt. Deras dunjackor har kompositionen 90 % dun och 10 % fjäder. Fjädrarna är med i blandningen för att de hjälper till att hålla ihop dunet och bidrar till att transportera ut fukten.


En annan snygg modell som min kollega har på sig här är Alexanda i den långa modellen, som har ett asymmetriskt avslut (längre där bak). Den är också utrustad med många fina detaljer för att stänga ute kylan. “Anti-cold zone” för att förhindra att det blåser kallt genom sömmarna. I midjan finns en justerbar dragsko och inne i ärmens avslut sitter en mjuk resår, båda för att undvika kall luft att ta sig in. Den höga dunfodrade kragen ger skönt skydd och värme runt halsen. Även denna jacka har en tvåvägsdragkedja för ökad bekvämlighet. Luvan är dessutom avtagbar och har knappar för att fästa en krage som finns att köpa som accessoar. Yttertyget är vattenavvisande och slitstarkt.


Idag den 25 oktober släpper Boomerang en helt ny kabelstickad ulltröja, som är tillverkad i Sverige. Tröjan Fårö i grått. Men Boomerang kommer i vanlig ordning inte sticka upp fler än de som efterfrågas. När de är slut är de slut, så missa inte chansen. Kanske en fin julklapp att önska sig? Ett annat tips som kanske passar inför stundande Fars Dag är Boomerangs sköna t-shirts som är stickade i Sverige och GOTS-certifierade, eller varför inte en skjorta som kommer göra pappa glad i många, många år framöver. Just nu får du som läser detta 30% rabatt på ett köp i Boomerangs webbshop (kan ej kombineras med andra erbjudanden).

RABATTKOD: Trendenser30

ger 30 % rabatt på hela Boomerangs sortiment fram till och med den 31/10 2023.

Kategorier:

Kommentarer

 • Isabella skriver:

  Hej! Jag blir osäker på hur du menar att de inte gör fler än nödvändigt. Jag trodde de flesta inte gör fler än de tänker att de kan sälja, eller måste man förboka plagg? Förklara gärna närmre för det låter som det är en stor greje men för mig som inte är branschen så låter det som det är så man borde göra 🙂

  • Team Boomerang skriver:

   Hej Isabella.
   Vi samarbetar med producenter som har möjlighet att tillgodose våra behov gällande minimum. Det vill säga vi har möjlighet att beställa lite åt gången och med ökad efterfrågan beställa mer. Vi arbetar med samma kvaliteter och kan enkelt styra om mellan våra modeller. Det är dessutom flexibelt med transporter när vi har produktion så nära. Det vill säga vi kan ligga nära i tid och behov med vår produktion.
   Hälsningar team Boomerang.

 • A skriver:

  Letar efter en lång dunjacka, trist att de inte görs i min storlek.

 • Catharina skriver:

  Vill bara säga att i alla fall modellen Alexandra finns det många av på Blocket om man vill undvika att köpa nytt

 • N. skriver:

  Vilka trista kommentarer. Jag vill bara säga att jag tycker det är roligt att du Frida lyfter ett litet svenskt företag som Boomerang istället för ELLOS och H&M som alla andra verkar jobba med.

  Hoppas att ni som gnäller och tipsar om Blocket etc även är lika aktiva i kommentarsfälten hos influencers som gör reklam för vad skit som helst för pengar.

  • Catharina skriver:

   Förlåt, det var verkligen inte menat som gnäll. Jag tycker jackorna är jättefina men försöker själv undvika köpa nytt. Jag gissar att vi är många som följer just Frida pga av hennes engagemang för hållbarhet och långsiktigt tänk runt konsumtion (Följer inga andra inredningsinfluensers därför)

   Jag tycker det är bra jobbat av Boomerang som tillverkar jackor som håller stil och kvalité som gör att deras kläder kan ha flera ägare (att det finns en andrahandsmarknad kanske tom kan vara ett argument för någon att köpa en ny, vad vet jag).

   Kram och förlåt, jag är genuint ledsen att det uppfattades som trist gnäll. Trevlig helg! <3

   • Martina skriver:

    Hej! Jag uppfattade det inte som gnäll utan som ett bra tips att köpa begagnat. För 13 år sedan köpte jag jackan Alexandra som fortfarande är jättefin. Boomerang har så bra kvalitet att deras jackor säkert funkar utmärkt att köpa begagnat. Min jacka kommer att värma mig i många år till ????

 • Anna skriver:

  Tack Frida för en superbra rabatt.

 • Ulrika Löfholm skriver:

  Hej, jag undrar hur lång Frida är? Jag är 153 cm och undrar om kappan Jossan sitter lika bra på mig som på Frida.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.