Annons

AJ Produkter i Trendensers nya lokal

Inlägget är reklam i samarbete med AJ produkter

Glada nyheter. Jag fortsätter som ambassadör för AJ produkter under hela 2023! Som ni vet sedan tidigare köpte jag skrivbord och stolar från dem till min lokal på Spinneriet och självklart har de möblerna även fått följa med till den nya lokalen i Kungsbacka.

Idag tänkte jag visa en glimt av kontoret och hur vi har återanvänt vår gamla inredning i en ny miljö. I det här inglasade rummet kommer vi både att ha Trendensers redaktion, men också hålla utbildningar och workshops i framtiden. Fördelen med att investera i höj- och sänkbara skrivbord är att de enkelt kan anpassas om vi vill köra stående aktiviteter med kunder i framtiden. Eller om vi vill använda stolar, som har en annan sitthöjd när vi ska få in fler personer.
När man ställer ihop skrivborden såhär finns det plats för 4 kontorsstolar, eller 12 sittande vid runda-bords-föreläsningar och workshops. Håll utkik! Vi släpper några datum nästa vecka när trendenserandfriends.se hemsida går live.


Skrivborden kommer från serien MODULUS (vi köpte modellen som är 1400×800). De finns i fler storlekar och även fler färger.


De stoppade stolarna på hjul är modellen PERRY i ljusgrått. Golvet är Bolons Cork och väggarna är målade i Jotun Kokos. Svårfotat eftersom vi inte har några fönster i det här rummet men ni får gärna komma och kika på lokalen om ni vill se allt live.


Anslagstavlorna vi köpte för några år sedan har också fått följa med hit och har en central plats i workshop-delen av lokalen. De är helt perfekta när vi jobbar med projekt.

När vi kommit lite mer i ordning ska jag även visa det lilla kontoret och ytan där vi kan arrangera större föreläsningar med stolarna vi köpte i höstas.

Stort tack till AJ produkter för att vi fått förtroendet att samarbeta med er även under kommande verksamhetsår!

Inlägget var reklam för AJ produkter

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.