Annons

Ny recension av Handbok i möblering

REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHETJag blev så glad igår kväll när jag fick en notis om att Bokblomma recenserat min nya bok Handbok i möblering och gett den betyget fem av fem, men det som gjorde mig allra gladast var att hon satt fingret på mitt syfte med boken. Att jag vill hjälpa dig som läsare att lägga märke till viktiga detaljer i designen på möbler. Oavsett prisklass.


Handbok i möblering till skillnad från ”alla andra” inredningsinspiratörer fokuserar på vad möblerna är tänkta att användas till, istället för att i första hand fokusera på hur möblerna ser ut…”

”Det är ingen snobbig bok, långt därifrån, men Ramstedt öppnar upp ögonen för vad som är dålig design… där risken är överhängande för att möbeln snart kommer behöva bytas ut”.

Det är uppfriskande, intressant och lärorikt: en måste-bok för den som har det minsta intresse för heminredning.”


Den som hållit i boken förstår att den tagit sin tid att producera. Den består av över 300 späckade sidor och väger 1,2 kilo! Jag ägnade två år åt att göra research. Läste mängder med fackböcker, intervjuade möbelformgivare och möbelsnickare, besökte fabriker och lät manuset faktagranskas och redigeras av 11 olika ämnesexperter samt en professor på ett högt uppsatt universitet (som inte vill namnges av yrkesrelaterade skäl). Det vore konstigt om jag inte blev lycklig av att budskapet gått fram! Tack för fina ord Linnéa. Här kan du läsa hela recensionen.

REKLAM / HÄR FINNS BOKEN ATT KÖPA!
Vill du köpa boken finns den precis som Handbok i inredning hos alla stora bokhandlare och i lager hos ett stort antal fristående möbel- och inredningsbutiker runtom i landet.
Direktlänkar med adlink/reklamlänk till några av de största återförsäljarna:

– Bokus Handbok i inredning (adlink) 5 av 5 stjärnor!
– Adlibris Handbok i möblering (adlink) 5 av 5 stjärnor!
– AkademibokhandelnHandbok i möblering (adlink) ej recenserad än.
– DesigntorgetHandbok i inredning (adlink) ej recenserad än.

Kommentarer

  • Det är så välförtjänt. Jag hängde förstås på låset och köpte boken så fort jag kunde. Och den är verkligen så läsvärd. Gillar särskilt avsnitten om olika material. Kanske gör jag min egen twist av detta på bloggen framöver

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.