Annons

Fem foton från det senaste

Den här våren har verkligen gått i bokskrivandets tecken och jag har varit tvungen att dra ner på publiceringstempot i både bloggen och mina instagramkonton för att hålla ihop. Jag tror ni kommer förstå när boken väl är lanserad, eftersom det varit ett väldigt researchkrävande innehåll att ta fram. Men lite annat jobb görs förstås inemellan. Här kommer fem foton från den senaste veckan.


Om jag hängde mycket på biblioteket när jag skrev Handbok i inredning så har jag hängt desto mer hos möbelsnickarna den här gången. Bild från mitt besök hos Sami Kallios studio..


Häromdagen hade vi besök av två snickare i studion för att skissa upp en eldstad jag drömmer om att få på plats där tavelväggen är idag. Det går inte att ha riktig eld i förstås, men med bioetanol och keramikvedträn kan man få flammor för känslan i alla fall. Vad tror ni? Bu eller bä?


Efter sju års klagan över den förra kökslampan i studion på Spinneriet (förstår faktiskt inte hur jag tänkte, kunde helt enkelt för lite om belysning) så slog jag till på dessa danska klassiker (som fanns i mitt moodboard) när de var nedsatta på kampanjpris hos en stor ehandelskedja och nu har en elektriker hjälpt oss montera upp tre stycken längs arbetsytorna. Varde ljus, som Gud sa.


I tisdags firade vi ett arbetsrelaterat delmål. Mina kollegor fick frihet att boka en överraskning. Deras val? Team Trendenser på keramikworkshop ute på Hönö. Så himla rolig och bra idé!


Fler bilder hittar du på @trendenser men utsikten denna dag var icke tråkig. Tips på en supermysig aktivitet att boka med vänner eller kollegor!

Kategorier:

Kommentarer

 • Christina skriver:

  Bestlite är väl ändå en engelsk klassiker?

 • Christina Franzén skriver:

  Bestlite är väl ändå en engelsk klassiker?

  • Frida skriver:

   Jamen. Såklart. Hjärnan är inte med mig idag. Bestlite har en dansk producent numer i Gubi som köpte varumärket för en tid sedan, tror det är därför jag blandade ihop begreppen, men du har helt rätt.

 • Linnea skriver:

  Ser fram emot nästa bok. När tror du att du släpper mer information, typ titel och förväntat datum? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.