Annons

Sponsrat inlägg: Mitt kök från Ballingslöv

Till er som varit nyfikna på fler bilder från köket i fotostudion på Spinneriet, kolla in Ballingslövs hemsida! Nu kan ni se fler bilder på det och min köksö där du kan hitta mer information om alla val jag gjorde när jag köpte köket i höstas. I den här Youtubefilmen som släpptes alldeles nyligen syns också köket i sin helhet! På deras nystartade blogg Vardagsglädje kan du också hitta ett gästbloggsinlägg där jag bjuder på före-bilder, som visar hur studion såg ut innan allt byggdes. Ber er kisa lite för att jag hade sovit knappa två timmar (!) natten innan den där första filminspelningen… the glamourous life of a working småbarnsmamma – men, men – jag är himla nöjd med köket så det får jag bjuda på. Läs mer HÄR!

Efter mycket funderande föll valet på ett svart Bistro-kök för att ge tyngd och tydlighet i kökets placering i studion. Lokalen består av 200 öppna kvadrat, med drygt 4 meter i takhöjd så överskåp var inte ett alternativ (det hade sett konstigt ut i proportion till rymden). På filmen får du höra mer om hur jag resonerade i beslutsprocessen. Beslagen hittar du HÄR och pallarna vid köksön hittar du HÄR.
 
Foto: Attractionfilm och Bodil Berqvist för Ballingslöv.se 
 
* inlägget presenteras i samarbete med Ballingslöv

Kommentarer

 • Sarah skriver:

  Vad roligt att se! Hade gärna fått vara ännu längre film!

 • Anna skriver:

  Du är så grym Frida och köket blev ju himlans bra i din studio!

 • Sophia skriver:

  Så fint kök. Jag undrar vart pallarna är ifrån? passade så fint där 🙂
  MVH//Sophia

 • Frida skriver:

  Tack Sophia! Pallarna är från Ellos. Ska uppdatera med länk till dem.

 • Hanna skriver:

  Beslagen är verkligen jättefina. Älsk på dem!

 • Superfint kök verkligen! Och vilken fin film också, bravo!!

 • MarieL skriver:

  Herregud vad fint!
  Du gör dig bra i film (också) – du känns så harmonisk och trygg.
  Idel tummar upp!

 • Nickan skriver:

  Hej Frida!
  Jag har tänkt på att du sista tiden ibland säger Vi när du pratar/skriver om Spinneriet. Är ni flera företag i din lokal? Vilka är de där vi som du nämner ibland? Nyfiken 🙂

 • Joanna skriver:

  Hej fina du! Vad är det för svart bänkskiva i köksdelen?
  Med vänlig hälsning,
  Joanna

 • Sofia S skriver:

  Så väldigt fint, i en fantastisk lokal! Hoppas lite att det var min syster Annika Vilhelmsson som hjälpte dig med köket, hon ritar och säljer för Ballingslöv i Gbg. Själv har jag haft skåp från deras badrumssortiment tidigare. Var så nöjd med dem! Och det var innan systern jobbade där ;)!

 • Linda skriver:

  Superfint! Du är verkligen ett proffs på att kombinera för att få fram ett personligt och snyggt resultat. Inspirerande 🙂

 • dreamhouse skriver:

  otroligt snyggt, inspirerande och en superfin film! du är väldans grym, på alla vis. /Camxx

 • Sara skriver:

  Åh, så himla fint 🙂

 • Janne skriver:

  Vad är det för svart stänkskydd?

 • sandra skriver:

  Var det inte en annan video igår?

 • Lina skriver:

  Hej!Så fint kök…men lampan!Vart hittar jag den?

 • Caroline skriver:

  Åh! Underbart kök! Men den där tröttheten ser jag inte ett spår av! Jätte fin är du 🙂 Får jag fråga vart de 3 skärbrädorna kommer ifrån som syns på bilden?

 • Magnus skriver:

  Hej! Jag undrar om färgen på luckorna? Är det Svart
  NCS S 9000-N Svart 25 som det har på sin hemsida?

 • Magnus skriver:

  Hej! Jag undrar om färgen på luckorna? Är det Svart
  NCS S 9000-N Svart 25 som det har på sin hemsida?

 • Trendenser skriver:

  Bodil hyr en tredjedel av lokalen, sen har jag ju en assistent som heter Sofie. Därför säger jag vi istället för jag 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.