Annons

DIY: Strukturtavlor

De flesta tavelväggar mår bra av att blandas upp med något eller några tredimensionella objekt. Det kan vara alltifrån en ljuslampett till en väggskulptur eller en tavla med struktur. Jag har tidigare visat hur man kan göra tavlor med spackel, gips och modellpasta och får fortfarande frågor om vilka material man kan använda. Om du vill testa ännu ett ska du leta reda på ett tjockt jutesnöre.

På loppisar kan man ofta fynda redan använda canvastavlor som folk tröttnat på. Fördelen med canvas är att de enkelt kan målas över och kan användas till annat. Denna canvastavla köpte jag på Erikshjälpen i Kungsbacka. Den fick ett lager vit färg sedan var det bara att limma fast jutesnöret i önskad form. Bågar, cirklar, serpentiner. Tunt eller brett. Det finns massor med mönster att inspireras av om du kollar på Pinterest. Enklast är att använda en limpistol för att fästa snöret. Sen kan du måla över med vilken kulör du vill. Låt torka, klart!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.