Annons

Annons: Schneider på Spinneriet

Inlägget är reklam för Schneider Electric

Minns ni det här inlägget från förra året när jag började skissa på nya strömbrytare och väggutag från Schneider Electric till Spinneriet? Vissa saker har tagit lite mer tid i och med covid, men varit väl värda att vänta på – för det visade sig behövas mer än vi trodde. Vi hade nämligen en elrevision i lokalen i höstas och det visade sig att det var en del som behövde åtgärdas i den gamla fastigheten.

I samarbete med Schneider Electric vill jag visa hur en till ytan sett ”liten” förändring som att byta ut vägguttag och strömbrytare verkligen kan göra enorm skillnad för helhetsintrycket. Innan hade vi gulnade standarduttag, eller ”grisnäsor” som jag kallade dem när jag var liten 🙂


Serien som installerats nu heter Renova och består av strömbrytare, vägguttag, rörelsedetektor, timer, termostater, dimmer, jordfelsbrytare samt data- och teleprodukter. Den kommer i två basfärger, svart och vit. Därefter kan man välja olika sorters ramar att ha runt själva strömbrytarknappen. Ramarna kommer i nio färger och finns bl a i en kopparvariant eller i marmorimitation. Personligen föredrar jag vitt eller svart. Det finns även ramar i vitt eller svart glas. 

Jag är så nöjd med de nya produkterna och tycker särskilt att de svarta uttagen passar mycket bättre ihop med det svarta köket i studion!

Foto: Frida Ramstedt (bild 1 och 4) och Jonas Berg (bild 2, 3 och 5)

Inlägget var reklam i samarbete med Schneider Electric

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Karin skriver:

  Min elektriker som var här hemma och satte upp uttag i badrummet försökte sälja in dem, men jag envisades med att välja THPG.

 • Emily skriver:

  Får man byta såna själv? Eller behövs elektriker?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.