Annons

@spinnerietlindome

Innehåller reklam för egen verksamhet

Min relation till fotograferandet går verkligen i perioder. Ibland vill jag inte ens se åt kameran, tycker bara att tekniken bråkar med mig och att inställningarna är så himla krångliga jämfört med mobilen. Ja, det händer till och med att jag svär över att jag får sådana fula bekymmersrynkor i pannan (av allt kisande med ögat) och ilsket trycker in kameraväskan längst in i garderoben. I veckor… Men så får jag plötslig någon idé, dammar av objektiven igen och kan inte förstå varför jag pausat. Det är ju jättekul!

Sedan ett par veckor tillbaka (min hyresförhandling om studion närmare bestämt) hjälper jag fastighetsägarens marknadsavdelning med bilder till Spinneriets instagramkonto. Där de gett mig fria händer att utveckla deras bildspråk. Kan ni gissa vilket datum jag började? Fler bilder här @spinnerietlindome

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Du tar ju så vackra bilder! Inte besökt spinneriet ännu men hoppas det blir av inom kort! Gissar du tog över kontot 27nov.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack Maria. Jag har inte tagit över kontot, men började leverera bilder till deras marknadschef den 26 november 🙂

 • Anna skriver:

  Hej, jag har ett önskemål till bloggen. När man klickar på ”kommentera/kommentarer” hamnar man alltid längst upp i början av inlägget. Inget jätteproblem men gör att jag ibland låter bli att skriva.
  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.