Annons

Läget?


Jomen tack, den här jobbhösten har varit jättebra. Förutom en oväntad hyreshöjning på 30%. Ett hastigt manfall i personalen under årets mest hektiska period (pga sjukdom i familjen för min närmsta medarbetare). För att inte tala om alla leveransförseningar som har ändrat tidsplanerna för i princip varenda inbokat uppdrag. Vi fick också en anmärkning på elrevisionen och spishällen i studioköket visade sig vara felinstallerad, vilket kostade en slant att åtgärda. Jag har skjutit fram nästa bokutgivning eftersom jag inte har mäktat med att hålla mina deadlines. Och just det, IT-bolaget jag anlitade för att programmera min nya satsning har fakturerat 86 000 kr för… ingenting. Lite sånt bara. Men bilen går bra.

Nej. Ärligt talat har de senaste månaderna varit rätt sega. Ändå måste jag ge mig själv en klapp på axeln för att jag har hanterat dem så att jag nu, mitt i mörkaste november, kan se ljuset igen.

Och i fredags kom jag i mål med den här rekryteringen. Hurra!
Jag längtar efter att få berätta mer om Team Trendenser 2022.

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Hög igenkänning på den här hösten. Bara Att Pausa och Starta om. Får jag fråga var skrivbord och ”hurtsar” kommer ifrån. Tack för all inspiration.

 • Johanna skriver:

  Åhhh önskar ihjäl mig att du hade kontor i skåne och inte götlaborg, känner mig så träffad av beskrivningen på personen du söker. Öppnar du någonsin filial i Skåneland, hand upp här!

 • Johanna skriver:

  Åh det låter segt 🙁 Hoppas på en bättre vår iallafall!

 • Leela Grethe Hansen skriver:

  Hej! Som VD och ägare av ett litet tjänsteföretag känner jag igen mig. Grattis till att du har skjutet på bokutgivningen och grattis till den nya medarbetaren!
  Vill du berätta var jag kan köpa ett sådant käckt ställ till min MacBook som du har?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.