Annons

Lys upp höstmörkret med Liljeholmens

Inlägget är reklam för Liljeholmens

Allhelgona och höstmörkret sänker sig över Sverige. Det är hög tid att kura skymning och i helgen är det många som börjar tända levande ljus. Välj då Svanenmärkta och svensktillverkade ljus från anrika Liljeholmens ljusfabrik. Tillverkade av 100% stearin.


Jag har skrivit om anledningen till varför tidigare, men i egenskap av ambassadör för Liljeholmens tål det att påminnas om. Om och om igen. Förutom de klassiska vita ljusen som finns i en mängd olika storlekar och längder. Bland höstens färger är nougat min favorit. Vill du ha lite mer kulör? Testa de blåbärsblå!
Alla ljus du ser på bilderna kan beställas hem från Liljeholmens egen webbshop. Stearinet i Liljeholmens ljus är baserat på den förnybara råvaran talg. Det animaliska fettet talgen är uteslutande en restprodukt som på detta sätt får en andra användning som råvara för framtagning av stearin. Stearin tillverkas alltså av förnybara råvaror till skillnad från paraffin som görs av fossila råvaror som olja.


Liljeholmens svanenmärkta stearinljus tillverkas heller inte med palmolja, vilket är ytterligare ett skäl till att välja dem – du gör ett bra val inte bara för dig själv utan också för våra regnskogar! Liljeholmens är Kunglig hovleverantör och deras stearinljus tillverkas i Sverige sedan 1839.

* Inlägget var reklam i betalt samarbete med Liljeholmens

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Jag är så glad för att du upplyste mig om paraffin via bloggen. Har ryggat flera gånger i butikerna sedan dess när jag läst innehållsförteckningarna på olika ljus. Det förvånar mig däremot att flera stora instagramprofiler fortsätter elda spiralljus och senaste trenden med stora blockljus med 100% paraffin.

 • Lena B. skriver:

  Bästa ljusen!
  Får man önska en rabattkod i webbshoppen?

 • Anna skriver:

  Vilka vackra ljus ~ Så viktigt att upplysa om hur viktigt det är att bara använda ljus med 100% stearin ~ Men jag har också en fråga: Den vackra ljusstaken, som har 3 ljus, vart kommer den ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.