Annons

Vipp Farmhouse Hotel

Danskarna kan sin design men också sina sommarhus. Jag tycker alltid att det är lika inspirerande att kolla in mäklarsidorna och sommarhotellen på andra sidan sundet. En nyhet på den fronten är nyöppnade Vipp Farmhouse Hotel som ligger i Søllestedgaard, en nyrenoverad gård från 1800-talet, beläget på den danska landsbygden vid Lolland.
Foto: pressbilder Vipp Farmhouse hotel

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Gardiner eller solskydd i uterum, vad finns det för fina och funktionella varianter?

 • Agata skriver:

  Badrumskaklet! Så otroligt fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.