Annons

Sommarhusdröm i Skåne

Jag lärde känna @ninagerthel för åtta år sedan, när jag och Bodil gjorde ett hemma-hos-reportage för Femina. Häromåret köpte hon och hennes man ett sommarhus i Skåne och vi svängde förbi dem och hälsade på när vi var väg ner till Österlen och jag blev… golvad. Vilken d r ö m! Nina har projektlett hela renoveringen från start till slut och gjort alla ritningar från eget huvud. Så imponerad! Om jag någon gång hittar ett renoveringsprojekt vet jag vem jag kommer ringa för råd.


Foton: @ninagerthel publicerade med tillåtelse

Kategorier:

Kommentarer

 • Sabina skriver:

  Just W O W!

 • Lısa S skriver:

  Sa snyggt! Hennes man o svagerska kommer ocksa fran lılla Ljunghusen! Hennes man har gatt I min systers klass o hennes svageska har gatt I min klass! Lısa S

 • Kicki skriver:

  Wow, så snyggt, vilket drömhus, skulle vilja se mer 🙂 Hoppas det kommer något längre reportage om huset, tycker det ser intressant ut med fasadfärgen, 2 olika ?

 • A-mamman skriver:

  En praktisk fråga: hur bör man tänka med val och inköp när bygge/renovering planeras? Man vill ju inte stå med en massa möbler, kakel och annat innan arbetet ens startat, men man vill ju inte heller panikvälja grejer längs vägen eller vänta 2 månader på t ex en soffa när rummet är klart. Några tips?

 • Emma T skriver:

  Vilket läge! Utsikten, luften <3

 • Stefan skriver:

  Så himla snyggt, gillar den öppna spisen

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.