Annons

Hemnetgodis: Specksrum 7

Kolla in den här lilla pärlan som är till salu på adressen Specksrum 7 i Visby innerstad via Fastighetsbyrån. Så mycket sommarfeeling och tittgodis att jag inte kan låta bli att dela!


Så fin färg på dörrar och spröjs…


Mönstret i de blyinfattade fönsterna på dubbeldörrarna, hallgolvet, taket och att måla golvlisterna men inte väggarna… Vackert.


Så fint att måla kök, fönsterkarmar och spröjs i samma färg. Noterar också den söta väggampeln med kryddväxt på överskåpet.


Hur gulligt badrum?


Så smart att balansera husets alla vinklar och vrår, den spetsiga taknocken och den böjda murstocken med ett rytmiskt mönster i tapeten.


Gårdsbutik någon?


Foto: lånade från Fastighetsbyrån Gotland / Specksrum 7

Kategorier:

Kommentarer

 • Tove skriver:

  Tänk om man hade en sisådär 20 miljoner över 🙂 SÅ fint! Kul att säljaren själv verkar ha gjort mycket av renoveringen. Ljuvliga detaljer och fint att man tagit tillvara på så mycket av det som var i original. Är extra förtjust i tvättmaskinen de byggt in i väggen.

 • Lisa skriver:

  Hej! Det här med rund matta i rektangulärt rum, dessutom med shäslongsoffa… är det en bra eller dålig idé?

 • Sara skriver:

  Gud så vackert!!

  Du, om man har dubbelsängen kvar efter en separation, hur bäddar man då? Med två täcken och sover kvar på sin sida ????? Ett eller två nattduksbord, en eller två lampor?

  • Frida skriver:

   Hej Sara, jag skulle satsat på ett dubbeltäcke om du inte haft det tidigare + påslakan som markerar nystart. Curla dig själv och skapa en ny sovrutin. Kroppen minns mer än man tror så genom att markera och signalera förändring med välbehag kanske det känns lite lättare att ta sig igenom❤️ Många pratar f.ö linne men jag skulle vilja slå ett slag för sängkläder i krepp nu i sommar (svalt och skönt att sova i) och flanell (mjukt och gosigt) till vintern.

   Ang soffbord och lampor skulle jag köra spegelsymmetri på båda sidor, oavsett.

   Kram

   • Sara skriver:

    Tack för fint svar! Dubbeltäcke och nya påslakan it is. Ska ställa fina saker på ”hans” nattduksbord också.

    Kram!

  • Maja skriver:

   Ett dubbeltäcke! Det är dessutom mysigare sen när du hittar en ny person att dela täcke med.

 • Lisa skriver:

  Tycker du fortfarande Alexander Bard är värd att lyssnas på?

 • Lovisa skriver:

  Men så fint. Älskar panelen, köket och tapeten. Smart med väggampeln till kryddväxter, kan bli så att jag gör en liknande lösning i vårat lantkök…

 • Henrik skriver:

  Verkligen en dröm för mig

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.