Annons

Stylingknep: Inredarnas gardin-hack


Jag trodde att jag hade sett det mesta i toarullsväg efter Covid-vågen i höstas. Men så sprang jag på det här hacket som blivit populärt bland amerikanska home-stylister på Tiktok och var tvungen att testa.


Det här är nämligen briljant! Om du har svårt att få till snygga gardinveck på gardinerna kan du klippa till rullar och trä på gardinstången som stoppklossar mellan öljetterna eller hankarna. Om hålen på gardinen är för stora för toarulleformatet kan du istället klippa till korta bitar av rörisolering. Ett enkelt sätt att få billiga gardiner att se dyrare ut och få till vackra veck och snyggt fall.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Vilken bra idé! Jag önskar inredningstips vad gäller snedtak.. Bor i en KB-villa med snedtak i både tv-rum och sovrum 🙂

 • Johanna skriver:

  Lägg av så smart! Jag har kämpat som en galen med mina veck som aldrig blir snygga. Måste testa detta!

 • Minna skriver:

  Men wow vilken smart idé!
  Måste testa detta!

 • Wow, vad smart????????????????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.