Annons

Stylingknep: Eye lifters i trapphus

Även vi som bor i radhus och villor med standardhöjd i taket har alltid ett ställe som bjuder på rymd. Trapphuset! Förutsatt att man bor i två plan då förstås. Men gör du det, missa då inte chansen att förstärka känslan av rymd där genom att använda dig av sk. eyelifters. Något som tvingar blicken uppåt och nedåt och betonar den vertikala rumsupplevelsen.

Satsa på många mindre ramar i ett repetitivt mönster istället för en enda eller några få. Ett enkelt knep som snabbt kan förändra känslan i exakt samma utrymme. Dessutom får du plats för ett eget hemma-galleri. Perfekt för svartvita familjeporträtt, din samling av litografier, herbarium, barnens teckningar eller vad helst du gillar. Kanske något att pyssla med en regnig dag senare i sommar?

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristin skriver:

  Finns det nåt hack för hur man får upp allting i raka perfekta rader?

 • Plupp skriver:

  Har du tips på vad man kan ” hänga ner i trapphuset”? Har satt en krok i taket i vårt trapphus o tänkt att där kan man ju hänga något fint….????

 • Johanna skriver:

  Hade så gärna haft tavlor på vår vägg i trappen, men vi har en relativt brant och smal trappa upp och känns farligt att stå på en stege i trappen och vingla med en borr. Men det kanske finns speciella trappstegar för att lösa sånt. Skulle bli fint och effektfullt, men känns som ett svårt och lite farligt projekt som tyvärr nog inte blir av.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.